O’ZBEKISTONDA YO’L BO’YI XIZMAT KO’RSATISH INFTATUZMASINI TAKOMILLASHTIRISH YO’NALISHI (International Conference on Multidisciplinary Sciences and Educational Practices, 2025)
O'zbekistonda yo'l bo'yi xizmat ko'rsatish infratuzilmasini takomillashtirishning asosiy maqsadlari quyidagilardan iborat