DIZAYN YO`NALISHIDAGI TALABALARNING MUSTAQIL ISHLARINI TASHKIL ETISHNING AHAMIYATI (International Conference on Multidisciplinary Sciences and Educational Practices, 2025)
talabalarning mustaqil ishlarini tashkil etish, zamonaviy usullar, o‘qitish, vositalar, muammoli o‘qitish, talaba, mutaxasis.