SHAHAR AHOLISINI JAMOAT TRANSPORTIDA TASHISHDA HARAKAT MUNTAZAMLIGINI OSHIRISH YO’LLARI (International Conference on Multidisciplinary Sciences and Educational Practices, 2025)
Mazkur tadqiqot ishida jamoat transportida yo‘lovchilarni tashishda yo‘lovchilarga ko‘rsatilayotgan xizmatlarning samaradorligini oshirish yo‘llari, xususan bekatlarning o‘tkazish qobiliyatini oshirish asosida yo‘lovchilarga qulayliklar yaratish haqida so‘z yuritilgan. Bu borada yo‘lovchilarni tashishda yangicha va zamoviy texnologiyalarni ishlab chiqish, ushbu faoliyat yo‘nalishlari bo‘yicha ilmiy tadqiqotlarni amalga oshirish, muammolarni tahlil qilish va bartaraf etish boʻyicha takliflar berilgan.