ASAB KASALLIKLARINING KELIB CHIQISHI VA UNI OLDINI OLISH, DAVOLASH (International Conference on Multidisciplinary Sciences and Educational Practices, 2025)
Soʻnggi yillarda dunyo miqyosida, shu jumladan Oʻzbekistonda ham asab kasalliklari bilan kasallanayotganlar soni ortib bormoqda kasalliklarni oldini olish, sabablarini bartaraf etish hamda davolash muhim ahamiyat kasb etadi. Maqolada asabiylashish, nevroz, asab kasalliklarining kelib chiqishi va uni oldini olish, davolash toʻgʻrisida qisqacha maʼlumotlar keltirilgan.