BOSHLANG‘ICH SINF MATEMATIKA DARSLARIDA SHARQ MUTAFAKKIRLARI MEROSIDAN FOYDALANISH (International Conference on Multidisciplinary Sciences and Educational Practices, 2025)
Maqolada Sharq mutafakkirlarining matematika faniga qo`shgan hissalari haqida aytib o`tiladi . Matematika darslarida mutafakkirlarimizning merosidan foydalanishning afzalliklari boshlang`ich sinflar doirasida ko`rib chiqiladi va foydalanish usullari tahlil qilinadi .