САЁҲАТ БЮДЖЕТИНИ РЕЖАЛАШТИРИШ ВА ОПТИМАЛЛАШТИРИШ: ЗАМОНАВИЙ ВОСИТАЛАР ВА УСУЛЛАР (ИНДОНЕЗИЯ МИСОЛИДА) (International Conference on Multidisciplinary Sciences and Educational Practices, 2025)
Ushbu maqolaning maqsadi Indoneziya misolida o'zini o'zi anglash uchun sharoit yaratish va byudjet mablag'larini optimallashtirishdir. Major-bu Real vaqtda xabar almashish uchun mo'ljallangan foydalanuvchilar, mobil va mobil qurilmalar o'rtasidagi xabar almashish platformasi. Shunday qilib, Indoneziya mafiozi, masalan, Narvaes mafiyasi, mamlakat iqtisodiyoti va transport infratuzilmasiga sezilarli ta'sir ko'rsatadi.