О‘QITUVCHILARDA KASBIY SО‘NISH JARAYОNINI ОLDINI ОLISHNING ILMIY-USLUBIY VA IJTIMОIY-PSIXОLОGIK IMKОNIYATLARI (International Conference on Multidisciplinary Sciences and Educational Practices, 2025)
Mazkur maqolada pedagoglarning kasblariga nisbatan faolligi va qiziqishini soʼnishi mexanizmlariga eʼtibor qaratilgan, shu bilan birga mazkur xolatdagi shaxslarga qanday yordam berish yoʼllariga toʼxtalib oʼtilgan.