TAʼLIM MUHITIDA O‘ZGARISHLARNI SAMARALI BOSHQARISH VOSITASI SIFATIDA MEDIA TAʼLIM (International Conference on Multidisciplinary Sciences and Educational Practices, 2025)
Raqamlashtirish, axborot oqimining o‘sishi va ijtimoiy kutishlarning o‘zgarishi taʼlim muhitini tubdan o‘zgartirmoqda. Bunday sharoitda taʼlim muassasalari rahbarlari nafaqat o‘zgarishlarga moslashish, balki ularni strategik boshqarish vazifasi bilan ham duch kelmoqda. Ushbu maqolada media taʼlim o‘zgarishlarni boshqarishda samarali vosita sifatida ko‘rib chiqiladi, u moslashuvchan, barqaror va inklyuziv taʼlim muhitini shakllantirishga xizmat qiladi. Xalqaro va mahalliy tajriba asosida olib borilgan nazariy tahlil va amaliy holatlar media taʼlimning boshqaruv resursi va innovatsion rivojlanish omili sifatidagi salohiyatini namoyon etadi.