UMURTQA POG'ONASI GRIJASI: KELIB CHIQISH SABABLARI VA APPARATLAR YORDAMIDA DAVOLASH USULLARI (International Conference on Multidisciplinary Sciences and Educational Practices, 2025)
Ushbu maqola umurtqa pog'onasi grijasining kelib chiqish sabablari, rivojlanish omillari va asoratlarini atroflicha ko'rib chiqadi. Shuningdek, kasallikni davolashda qo'llaniladigan zamonaviy apparatli usullar, ularning ishlash prinsipi va kashf etilish tarixi haqida batafsil ma'lumot beriladi. Maqola tibbiyot mutaxassislari, talabalar va umurtqa pog'onasi grijasidan aziyat chekadigan bemorlar uchun mo'ljallangan bo'lib, ushbu keng tarqalgan kasallikni tushunish va davolashda yordam berishni maqsad qilgan.