XALQ TABOBATIDAGI DORIVOR O’SIMLIKLARNING INSON SALOMATLIGIDAGI AHAMIYATI (International Conference on Multidisciplinary Sciences and Educational Practices, 2025)
ushbu maqolada dorivor o’simliklar va ularning xususuiyatlari, mamalakatimizda dorivor o’simliklar tarmog’i rivoji uchun olib borilayotgan ishlar xususidagi fikrlar berilgan.