BRONXIAL ASTMA KASALLIGI VA UNING SABABLARI (International Conference on Multidisciplinary Sciences and Educational Practices, 2025)
ushbu maqolada astma kaslligi uning tarqalishi, sabablari, oqibat va natijalari, profilaktikasi, davolash usullari xususidagi fikrlar o’rin olgan.