BEPUSHTLIKNING KELIB CHIQISH SABABLARI VA UNING DAVOLARI (International Conference on Multidisciplinary Sciences and Educational Practices, 2025)
Bepushtlik o‘ziga xos tibbiy holat bo‘lib, uning bevosita jismoniy oqibatlari kam bo‘lsa-da, psixologik jihatdan juda og‘ir kechishi mumkin. ushbu maqolada bepushtlik sindromining ayol va erkak organizmidagi sabbalari hamda ayollar bepushtligi sabab, oqibat va davo usullari xususidagi fikrlar o’rin olgan.