SALMONELLOZ KASALLIGI (International Conference on Multidisciplinary Sciences and Educational Practices, 2025)
Salmonellalar guruhi qo‘zg‘atadigan yuqumli kasallik bo‘lib, asosan oshqozon-ichak yo‘llarining zararlanishi bilan xarakterlanadi.