YURAK QON TOMIR AYLANISH A’ZOLARINING FIZIOLOGIK XUSUSIYATLARI (International Conference on Multidisciplinary Sciences and Educational Practices, 2025)
Ushbu maqolada bolalarda qon aylanish a’zolarining yurak og‘rligi ortishi anatomik fiziologik xususiyatlari haqida fikr mulohazalar keltirilgan.