НАМАНГАН ВИЛОЯТИ УЧҚЎРҒОН ТУМАН “ДАДАЖАНОВ АБДУВАҲОБ” ФЕРМЕР ХЎЖАЛИГИДА ЎТКАЗИЛГАН РАДИОМОНИТОРИНГИ (International Conference on Multidisciplinary Sciences and Educational Practices, 2025)
Бу мақолада Наманган вилояти Учқўрғон туманидаги “Дадажанов Абдуваҳоб” фермер хўжалигида радиометрия бўйича илмий-тадқиқот ишлари олиб борилганлиги тўғрисида маълумотлар келтирилган. Хўжалик ҳудудида тупроқ, беда, сув ҳавзалари, пичан намуналари лаборатория шароитида текширишлардан ўтказилганлиги бўйича батафсил далиллар келтирилган.