ПАХТАНИ МАЙДА ИФЛОСЛИКЛАРДАН ТОЗАЛАШ МАШИНАЛАРИ САМАРАЛИ ТЕХНОЛОГИЯСИНИ ИШЛАБ ЧИҚИШНИНГ ЯНГИ БОСҚИЧЛАРИ (International Conference on Multidisciplinary Sciences and Educational Practices, 2025)
Ушбу мақолада пахтани майда ифлос аралашмалардан тозалаш машиналари ҳақида маълумотлар келтирилган. Пахта хомашёсини тозалаш ишларини жадаллаштириш, такомиллаштир мақсадида намлиги юқори бўлган пахтани қуритишнинг самарали технологиясини яратиш ва ишлаб чиқаришга жорий қилиш зарурлиги тўғрисида маълумотлар келтирилган.