ILMIY-TEXNIK TARAQQIYOTNING QURILISHDAGI SAMARADORLIGINI IQTISODIY BAHOLASH VA UNING KO‘RSATKICHLARINI ANIQLASH YO‘LLARI (International Conference on Multidisciplinary Sciences and Educational Practices, 2025)
Ushbu maqolada, innovatsion ko‘rsatkichlar, qurulishlarni atrof- muhitga ta’siri, foyda rentabelligi.