KICHIK BIZNES SUBYEKTLARINI AHOLI DAROMADLARIGA TA’SIRI NAMANGAN VILOYATI MISOLIDA (International Conference on Multidisciplinary Sciences and Educational Practices, 2025)
Ushbu maqolada mamlakatimiz iqtisodiyotini rivojlantirishda tadbirkorlikni rivojlantirishda aholi daromadlarini oshirishning iqtisodiy omillari va tahliliy ma’lumotlar muhokama qilinadi.