ТЕХНОЛОГИЯ ЎҚИТУВЧИЛАРИНИ ТАЙЁРЛАШДА КОНСТРУКТИВ ЁНДАШУВ ВА КОНСТРУКТИВ КОМПЕТЕНЦИЯ ТУШУНЧАЛАРИНИНГ МАЗМУНИ ВА АҲАМИЯТИ (International Conference on Multidisciplinary Sciences and Educational Practices, 2025)
Мазкур мақолада Технологик таълим жараёнида компетенция, конструктив компетенция, конструктив ёндашув тушунчаларининг мазмуни ва моҳияти , уларга берилган таърифлар конструктив ёндашувнинг асосий тамойиллари, конструктив ёндашувдан технология дарсларида қўлланилиши ҳақида сўз боради.