TA’LIM JARAYONIDA VIRTUAL О‘QITISH TEXNOLOGIYASINI JORIY QILISH MAZMUNI VA UNDAN AMALIYOTDA FOYDALANISH YО‘LLARI (International Conference on Multidisciplinary Sciences and Educational Practices, 2025)
Mazkur maqolada ta’lim jarayonida virtual о‘qitish texnologiyalarini joriy etish haqida fikr yuritilgan.