INKLYUZIV SINFLARDA KREATIVLIKNI RIVOJLANTIRISH METODLARI (International Conference on Multidisciplinary Sciences and Educational Practices, 2025)
Ushbu tezisda inklyuziv sinflarda o‘quvchilarning kreativlik salohiyatini rivojlantirishning samarali metodlari yoritilgan. Zamonaviy pedagogik yondashuvlar, raqamli texnologiyalar va interfaol metodlar yordamida barcha o‘quvchilar uchun teng imkoniyatlar yaratishning amaliy jihatlari tahlil qilinadi. Kreativlikni rivojlantirish jarayonida hamkorlik, kommunikatsiya va individual yondashuvning ahamiyati ochib beriladi. Shuningdek, turli ehtiyojga ega o‘quvchilarni jarayonga jalb etish uchun innovatsion topshiriqlar, loyiha ishlari va ijodiy mashg‘ulotlardan foydalanishning afzalliklari misollar orqali ko‘rsatib beriladi.