ICHKI KASALLIKLAR KLINIKASIDA KASALLIKLARNI ANIQLASH DAVOLASH VA ULARNING OLDINI OLISHGA OID DOLZARB MASALALAR (International Conference on Multidisciplinary Sciences and Educational Practices, 2025)
Ushbu tezisda ichki kasalliklar klinikasida kasalliklarni erta aniqlash, samarali davolash va ularning oldini olish bo‘yicha dolzarb masalalar yoritilgan. Kasalliklarni tashxislash jarayonida zamonaviy diagnostik usullar, laborator va instrumental tekshiruvlarning ahamiyati ko‘rsatib berilgan. Shuningdek, davolash jarayonida individual yondashuv, kompleks terapiya va farmakologik vositalardan oqilona foydalanishning ahamiyati tahlil qilingan. Profilaktik chora-tadbirlar sifatida sog‘lom turmush tarzini shakllantirish, muntazam skrining tekshiruvlari va risk guruhlarida monitoring olib borishning zarurligi asoslab berilgan. Ushbu tadqiqot ichki kasalliklar klinikasida bemorlarni samarali davolash va kasalliklarning oldini olish tizimini yanada takomillashtirishga xizmat qiladi.