QUR’ONNI OHANGLARDA O‘QISH MASALASIDA SALAF ULAMOLAR QARASHLARI (International Conference on Multidisciplinary Sciences and Educational Practices, 2025)
maqolada Qur’on tilovati ilmida ohang va uning tilovatda qo‘llanilishi borasida ishonchli ulamolarning fikrlari keltiriladi.