LOGORITMIK MASHQLAR VA O'YINLARNING VAZIFALARI (International Conference on Multidisciplinary Sciences and Educational Practices, 2025)
Logoritmik o'yinlar va mashqlar turli muammolarni hal qilishga yordam beradi: eshitish va vizual e'tiborni rivojlantirish; fonemik eshitishni rivojlantirish; harakatlarni fazoviy tashkil etishni rivojlantirish; qo'pol va nozik vosita ko'nikmalarini, yuz ifodalarini rivojlantirish; fiziologik va fonativ nafas olishni rivojlantirish; tovushlarning artikulyatsiya asoslarini rivojlantirish; ritm tuyg'usini rivojlantirish; bir faoliyat sohasidan boshqasiga o'tishni rivojlantirish; kommunikativ ko'nikmalarni rivojlantirish.