QALINLIGI VA MATERIALI JIHATIDAN FARQ QILUVCHI DETALLARNI PAYVANDLASH TEXNOLOGIYASINI TAKOMILLASHTIRISH (International Conference on Multidisciplinary Sciences and Educational Practices, 2025)
Ushbu maqolada qalinligi va materiali jihatidan farq qiluvchi detallarni payvandlash texnologiyasini takomillashtirish masalalari muhokama qilingan. Shuningdek, turli qalinlikdagi qismlarda payvandlashda eritilgan metall yadrosini shakllantirish jarayoni o‘z aksini topgan.