(untitled) (International Conference on Medical Science, Medicine and Public Health, 2025)
Ushbu maqola kurash sportining tarixi haqida ma’lumot berilgan. Kurash sportining qanday paydo bo’lganligi to’g’risida batafsil ma’lumot keltirilgan.