(untitled) (International Conference on Medical Science, Medicine and Public Health, 2025)
Kichik maktab yoshi bolalar hayotidagi muhim davr hisoblanadi. Ushbu davrda bolalar nafaqat jismoniy, balki psixologik jihatdan ham katta o‘zgarishlarni boshdan kechirishadi. Maktabga qadam qo‘yish bilan birga, bolalar o‘zlarini yangi ijtimoiy muhitda topadilar, yangi do‘stlar orttiradilar va o‘rganish jarayonida ko‘plab yangi tajribalarni qabul qiladilar. Bu o‘zgarishlar bolalarning psixologik rivojlanishiga, shuningdek, ularning o‘zaro munosabatlariga ham ta’sir qiladi. Ushbu tezisda kichik maktab yoshidagi bolalar psixologiyasidagi o‘zgarishlar haqida ma’lumotlar berilgan.