(untitled) (International Conference on Medical Science, Medicine and Public Health, 2025)
Ushbu maqolada maktabgacha yoshdagi tayyorlov guruhi tarbiyalanuvchilarida harakatli o`yinlar qo`llash orqali ularda jismoniy, axloqiy irodaviy fazilatlarning shakllanishi, harakatli o`yinlar va ularning qo`llanishi, o’yinlarni bolalarning yoshiga mos holda tanlash,harakatli o`yinlarning turlari va ularning bolalarda rivojlantirish vazifalari bayon etilgan.