(untitled) (International Conference on Medical Science, Medicine and Public Health, 2025)
Ushbu maqolada eshitishida nuqsoni bo’lgan bolalarning nutqiy faoliyati va unda uchrovchi qiyinchiliklar,grammatik qurilishni shakllantirish ishlari haqida so’z boradi.