(untitled) (International Conference on Medical Science, Medicine and Public Health, 2025)
Ushbu maqolada maktabgacha yoshdagi bolalarda ijodiy qobiliyatlarining o’ziga xos jihatlari, ularni rivojlantirish tamoyillari, yo’nalishlari hamda texnologiyalari tahlil qilinadi. Shuningdek, kvest o’yin texnologiyasini qo’llash orqali bolalarda ijodiy qobiliyat va ijodkorlikni rivojlantirish imkoniyatlari sharhlanadi.