(untitled) (International Conference on Medical Science, Medicine and Public Health, 2025)
Bizning oliy maqsatimiz xalqimizning moddiy va ma’naviy tomondan boytishga, uning hayotini tobora yaqshilashga qaratilgandir.Bu vazifani hayotga tatbiq etishda ichlab chiqarish su’ratini, iqtisodiyotini ilmiy texnikaviy asosda, yangi texnikalarni qollash, eski texnikalarni qayta tiklash hisobiga, mahsulatlarni tejash, ishlab chiqarishni boshqarish takomillashtirish hisobiga xalq farovonligini oshirish nazarda tutiladi.