(untitled) (International Conference on Medical Science, Medicine and Public Health, 2025)
Ушбу мақолада креативлик, мактабгача таьлим йўналиши талабаларининг креатив компетентлигини ривожлантириш, талабаларнинг инновацион фаолияти, интерфаол таьлим, инновацион таьлим ва ахборот-коммуникация технологиялари, талабаларда креативлик қобилиятларини ривожлантирувчи омиллар баен этилган.