(untitled) (International Conference on Medical Science, Medicine and Public Health, 2025)
Mazkur maqolada Abu Ali Ibn Sinoning “Sharq falsafasi” (“al-Hikma al-mashriqiya”) asari nazariy va manbashunoslik asosida tahlil etiladi. Asarning muallifga tegishliligi, mantiqiy qismi, tarixiy konteksti hamda falsafiy maktablar bilan bog‘liqligi izchil ochib beriladi.