(untitled) (International Conference on Medical Science, Medicine and Public Health, 2025)
Ushbu maqolada tibbiyot oliy o’quv yurtlari talabalari uchun jismoniy tayyorgarlikning ahamiyati ko’rib chiqilgan. Tadqiqot usullari va materiallari, jumladan adabiyotlarni tahlil qilish, so’rovlar, kuzatish va eksperimentlar haqida ma’lumot berilgan. Tadqiqot natijalari tibbiyot oliy o’quv yurtlarida jismoniy tarbiya tizimini modernizatsiya qilish zarurligini ko’rsatdi.