(untitled) (International Conference on Medical Science, Medicine and Public Health, 2025)
Buyrak-tosh kasalligi nisbatan ko‘p uchrab, bir yoki ikki tomonlama boiishi mumkin. Toshlarning buyrakdagi soniga nisbatan yagona buyrak toshi yoki bir necha buyrak toshi farqlanadi. Tojsimon — korall tosh yoki toshlar buyrak kosachalariga о‘sib kirib, davolashda ancha qiyinchiliklarni tug‘diradi. Buyrakdagi toshlar har xil olcham va shakllarga ega bo’lishi mumkin.