(untitled) (International Conference on Medical Science, Medicine and Public Health, 2025)
Ushbu maqolada oliy o‘quv yurtlarida tarbiyaviy ishlarni tashkil etishning sifati va samaradorligini oshirish yo‘llari tahlil qilinadi. Maqolada tarbiyaviy jarayonning mohiyati, uning talaba shaxsini har tomonlama rivojlantirishdagi o‘rni, pedagogik yondashuvlar, hamda innovatsion va zamonaviy metodlar orqali samaradorlikni oshirishga qaratilgan usullar yoritilgan. Shuningdek, tarbiyaviy ishlarning natijadorligini baholash mezonlari va samarali tashkiliy shakllar ko‘rib chiqiladi. Mazkur tadqiqot asosida oliy ta’lim muassasalarida tarbiyaviy ishlarni tizimli va strategik asosda olib borish takliflari ishlab chiqilgan.