(untitled) (International Conference on Medical Science, Medicine and Public Health, 2025)
Mazkur maqola Respublikamizda yоg’li о’simliklаr yetishtirishda yоg’lаrdаn tаshqаri yоg’li о’simliklаrning qiymаti ulаrning tаrkibidаgi оqsillаr moddalaridagi o’zgarishlar katta amaliy qiziqish uyg’otadi. Shuningdek, maqolada nam-issiqlik bilan ishlov berish, urug’larni maydalash, elakdan o’tkazish va ekstraktsiyalash jarayonida oqsil molekulalari strukturasining o’zgarishi to’g’risida bahs olib boradi.