(untitled) (International Conference on Medical Science, Medicine and Public Health, 2025)
Maqolada ish sharoitida turli yog‘-moy, ishqorlar, changlar bilan muntazam ravishda ifloslanadigan maxsus kiyimlar kirlanish darajasini miqdoriy baholash uslubini ishlab chiqish ilgari surildi.