(untitled) (International Conference on Medical Science, Medicine and Public Health, 2025)
Mazkur maqolada Amir Shohmurodning Buxoro davlatining taxtga kelishi, Amir Shohmurod hukmronligi davrida olib borilgan islohotlari, uning Buxoro amirligi ijtimoiy-iqtisodiy hayotidagi ahamiyati yoritilgan.