(untitled) (International Conference on Medical Science, Medicine and Public Health, 2025)
Mazkur maqolada badiiy tahlilning eng muhim unsurlaridan biri bo‘lgan kinoyaning badiiy asardagi o‘rni va ahamiyati yoritildi. Obyekt sifatida Ahmad A’zamning “Kichik ilmiy xodim Hamdamov”, “Odamning olasi”, “Noinsof Muso”, “Almisoqdan qolgan Karim” hikoyalari olindi. Ushbu tadqiqotda muallifning o‘ziga xos kinoyaviy badiiy uslubi imkon qadar yoritib berildi.