(untitled) (International Conference on Medical Science, Medicine and Public Health, 2025)
Ушбу мақолада инсон кундалик ҳаётида жисмоний машқлар, спорт ўйинлари, баданни чиниқтирувчи муаммолар билан шуғулланиш, руҳий фаолликни, узоқ умр кўриш, умрни узайтирувчи омил эканлиги каби масалалар ўрин олган.