(untitled) (International Conference on Medical Science, Medicine and Public Health, 2025)
Ushbu maqola, ilmiy texnik taraqqiyotning qurilishdagi ahamiyati va asosiy yo‘nalishlari haqida yoritilgan. Ularning paydo bo‘lish tarixi va qo‘llanilishi haqida ma’lumotlar berilgan.Ushbu maqoladan erkin izlanuvchilar va talabalar foydalanishlari mumkin.