(untitled) (International Conference on Medical Science, Medicine and Public Health, 2025)
Maqolada zamonaviy dunyoda zamonaviy o’qituvchilarni tayyorlash borasida yangicha yondashuvlarning pedagogik ahamiyatiga etibor qaratilgan va kadrlar tayyorlashning tizimli istiqbollariri belgilashni nazarda tutgan xolda bo’lajak o’qituvchilarni ijodiy fikirlashini o’stirish masalasi ilgari surilgan.