(untitled) (International Conference on Medical Science, Medicine and Public Health, 2025)
Mazkur tezisda sun’iy intellekt (SI) ishtirokidagi onlayn munosabatlarning huquqiy, axloqiy va ijtimoiy jihatlari tahlil qilinadi. Raqamli transformatsiya jarayonida sun’iy intellekt texnologiyalarining tobora ko‘proq ijtimoiy tarmoqlar, elektron tijorat, onlayn maslahatlar, avtomatlashtirilgan qaror qabul qilish tizimlari va boshqa raqamli platformalarda qo‘llanilishi insonlar o‘rtasidagi munosabatlar shaklini tubdan o‘zgartirmoqda. Tahlil natijasida sun’iy intellekt asosidagi onlayn munosabatlar uchun huquqiy me’yorlar ishlab chiqish zarurati asoslab beriladi.