(untitled) (International Conference on Medical Science, Medicine and Public Health, 2025)
EX-Accuspec tizimi mikrobiologik namunalarni identifikatsiya qilish uchun ishlatiladi, bu yerda operator "admin" bo’lib, bo’lim "Corp" ko’rsatilgan. Barcha namunalarning hisobotlari 2025-yil 13-avgust, soat 18:50:47 da yaratilgan. Identifikatsiya ball mezonlari quyidagicha