(untitled) (International Conference on Medical Science, Medicine and Public Health, 2025)
Past potensialli issiqlik oqimlarini regeneratsiyalash hozirgi kunda dolzarb masalardan biri hisoblanadi va mavjud past potensialli issiqlik oqimlari barcha ikkilamchi energiya manbalarining deyarli yarmini tashkil etadi. Past potensialli issiqlik oqimlarini regeneratsiyalash masalasining dolzarbligi yildan-yilga oshib bormoqda, shuningdek issiqlikdan foydalanuvchi texnologik jarayonlar takomillashtirilib yuqori potensialli issiqlik oqimlari kamaymoqda. Bundan tashqari past potensialli issiqlik oqimlarini regeneratsiyalash atrof-muhitni issiqlik va kimyoviy iflosliklardan ximoyalaydi.