(untitled) (International Conference on Medical Science, Medicine and Public Health, 2025)
Ushbu maqolada yangi o’zbek she’riyatida kuz obrazining talqini Usmon Azim she’rlari misolida yoritib berilgan va kuz obrazining falsafiy-estetik kategoriyasining Usmon Azim ijodiga ta’siri talqin qilinadi. Unda kuz istiqlol va ozodlikning yorqin ranglari bilan uyg‘unlik kasb etishi, inson hamisha o‘z millatining kelajagi haqida qayg‘urib yashashi muhimligi ifodalanadi.