(untitled) (International Conference on Medical Science, Medicine and Public Health, 2025)
Ushbu maqolada paxta tozalash korxonalarida yuzaga keladigan changli havoni samarali tozalash aspiratsiya tizimi ishlab chiqilganligi, energiya-resurstejamkorlik hamda atrof-muhit va ekologiyaga zarar yetkazmaslik talabidan olinadigan iqtisodiy va ijtimoiy samara keltirilgan.