(untitled) (International Conference on Medical Science, Medicine and Public Health, 2025)
Ushbu maqolada frazeologik birliklarni o‘qitishning zamonaviy yondashuvlari, ularni o‘quvchilarga samarali yetkazish texnologiyalari hamda til ta’limida frazeologizmlarning kommunikativ va madaniy ahamiyati yoritilgan. Shuningdek, dars jarayonida innovatsion usullardan, axborot-kommunikatsiya texnologiyalaridan va interaktiv metodlardan foydalanishning afzalliklari tahlil etiladi.