KURASH SPORTINING PAYDO BO’LISHI (International Conference on Medical Science, Medicine and Public Health, 2025)
Ushbu maqola kurash sportining tarixi haqida ma’lumot berilgan. Kurash sportining qanday paydo bo’lganligi to’g’risida batafsil ma’lumot keltirilgan.